Áraink

Háztartási gép szerviz

Bevizsgálás, kiszállás, javítás árak.

Bevizsgálás Budapesten és vidéken: 7000Ft (beépített készülékek ki és beszerelése esetén +3000Ft). A bevizsgálási díj tartalmazza kiszállás költségét, illetve a komplett árajánlatot. Ezt is csak abban az esetben kell fizetni, ha Ön nem kéri a javítást, nem beszerezhető az alkatrész, nem gazdaságos a javítás, nem a készülékben volt a hiba, pl. elektromos vagy vízhálózati hiba, illetve ha a hiba nem jelentkezett, valamint ha készülékhez alkatrészt kell rendelni. 

Ha a készüléket sikerül már az első kiszállás alkalmával megjavítani, a fizetendő végösszeg csak a munkadíjat és az alkatrész árát tartalmazza, a bevizsgálási díj nem kerül felszámításra. Abban az esetben, ha a készülékhez alkatrészt kell rendelni, tehát szükség van második kiszállásra, az első alkalommal kell csak kifizetni a bevizsgálás díját, a második kiszállás alkalmával nem, akkor már csak a munkadíj és alkatrészköltség kerül kiszámlázásra.

Kis javítás:7-10000Ft.    pl. hiba feltárása a gép szétszerelése nélkül, ha nem a gép hibásodott meg(nincs áram, víz stb.),  szűrőtisztítás, szűrőcsere, befolyócsőcsere,hűtőgép bakteriális szűrőcsere, kondenzátortisztítás, külső dugulás javítás.

Közepes javítás: 10-15000Ft. Mosógép pumpacsere, fűtőtestcsere, motorjavítás, belső dugulás javítás, lengéscsillapítók cseréje, felültöltős csapágycsere,hőfokszabályzó csere stb.

Nagy javítás: 15-25000Ft. Mosógép üst és dobcsere, hűtőgép töltés, kompresszorcsere, műhelybe szállított gépek javítása stb.

Beépíthető elektromos készülékek , főzőlapok, sütők beüzemelése: 10000Ft/készülék + anyag és alkatrészköltség. Gázüzemű készülékeket sajnos nem tudunk üzembe helyezni.

Ha többszöri kiszállás szükséges a teljes javításhoz, ennek költségét szervizünk nem hárítja át Önre, mint ahogy az esetlegesen felmerülő parkolási díjakat sem. A javítási tételeink tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák a felhasznált, beépített alkatrészek árait.

Amennyiben árainkat elfogadhatónak találja, és megbíz minket elromlott háztartási gépének javításával, a hibabejelentés oldalon megteheti egy űrlap kitöltése után, illetve ugyanitt megtalálhatja telefonos elérhetőségeinket is.